Halloween, igen.

Det närmar sig halloween och alla ska på party. Inte jag. Jag ska jobba och andas och sova. Meditera och yoga och springa. Läsa, skriva och lyssna på musik. Jag har alltid tänkt att det är så svårt att hitta på saker när man inte har så mycket pengar, men det tar jag tillbaka. Om man prioriterar så är det ganska lätt. Allting som jag tycker om att göra kostar egentligen inga pengar. Om jag bara får göra det som jag vill, i min egen tid. Sedan måste man ju såklart bo och äta och sådant, men då får man lägga pengar på det och sedan bara göra det andra ett tag. Jordgubbarna fick mig att bli pank. Inga sparade pengar och mycket hyra att betala. Men jag klarar mig. Det är lugnt. Jag är tillbaka på mitt riktiga jobb och kan äntligen tjäna en normal lön.

Livet rullar på. Jag börjar återkomma till rutiner trots att jag inte riktigt kan bosätta mig eller ha några större framtidsplaner än. Jag bor på hostel fortfarande och är faktisk ganska trött på det. Stället vi bor på är fint och rent och allt sådant, med stor yta i köket att laga mat på. En bra bar på nerevåningen och stora rum. Men någonting i mig känner bara att jag vill ha mitt eget för en stund. Att veta vart jag ska vara ett tag framför över, inreda mitt eget rum och bara andas. Att komma hem efter jobbet till någonting som är mitt, där jag känner mig som hemma. 
 
Men om en vecka så åker jag till Nya Zeeland. Det kommer att bli jättefint. Jag har aldrig varit där förut och är jätte taggad på att se hur det är. Antingen så stannar jag bara ett par veckor, eller kanske betydligt mycket längre än så. Vi får se. När allt det har ordnat till sig så kommer jag veta mer och det kommer att vara väldigt skönt. Det enda jag kan tänka på under dagarna just nu är iallafall att jag nästa vecka får besök här i Melbourne igen, och att jag om en vecka får se mina fantastiska föräldrar och min syster. (Och få äta svenskt godis igen).
Jag är väldigt dålig på att ta bilder nu för tiden. Min kamera har fått ligga på hyllan ett tag. Jag kan inte vänta tills jag får igång motivationen att fotografera igen, och då kommer det nog fler inlägg här också. Men här har ni iallafall en gammal halloween sminkning som jag gjorde någongång i skolan. Trevlig helg allihopa!