This could be love

Har haft en så himla fin kväll. Kom till jobbet klockan 2 och jobbade hela kvällen. Det var verkligen en mysig kväll. Idag är en sådan kväll då man går hem med en bra magkänsla, som vet att man har gjort någonting bra. Det känns skönt. 
 
Dock så var det jättetråkigt att komma hem eftersom huset var kolsvart och tomt. Jag är van vid att det alltid är så mycket ståhej pågång här och det kryllar av folk. Idag var det ingen hemma och inga lampor var tända. FY vad tråkigt. 
 
Men jag ljusar upp stämningen med lite städning och hög musik, från dirty dancing. Alltså jag älskar den filmen så himla mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Och musiken till den är ju helt underbar! Speciellt på högsta volym när man dansar i köket! I skrivande stund så väntar jag på att John ska komma hem från Göteborg och jag hoppas verkligen att det blir snart. Det är verkligen så himla tråkigt att vara ensam och jag är inte van vid det. Det är nog faktiskt en viktig sak som jag måste lära mig. Att kunna vara ensam utan få panik. Jag brukade vara bra på det, får försöka bli det igen.
 
Iallafall, nu ska jag dansa vidare till gammal musik och städa ytterligare lite till. Imorgon åker jag hem till Borås (!!!!!!!!!!) taggatagga. Men är bara hemma i två dagar innan jag och Amanda sticker vidare till Arvika tillsammans på intensivkurs till körkort. Vi båda kände att det var verkligen dags nu. Så vi kommer ha två fina och mysiga veckor tillsammans!