Våffeldagen, vilken fin dag!

Våffeldagen! Vilken fin dag. Igår var jag ute med Linn och Julia och drack vin. Vi hade det mysigt och pratade ikapp om saker som hänt både den senaste tiden och de senaste åren. Jag fick träffa Linns hund också, som verkligen är hur söt som helst. Det är alltid lika kul att träffa gamla kompisar, och såklart alltid lika kul att träffa Julia. Kan inte vänta tills hon flyttar in till stan nästa vecka! Wihooo! 
 
Simon hade jobbat i Göteborg igår och var inte i stan förrän klockan 1 på natten. Jag mötte honom där och vi gick tillsammans hem till min systers lägenhet. Imorse var jag sjukt trött men hade lovat Millan att komma över på frukost så vi tog en mysig morgon promenad i vårsolen och sedan åt vi jättegoda våfflor till frukost. Efter att ha hängt med Millan i några timmar så gick vi ner till stan och jag träffade Lisen. Vi pratade också ikapp allt som har hänt och det var verkligen jättemysigt att ses igen. Vi åt buffé på spring rolls och det var verkligen fruktansvärt gott! 
 
Nu är jag tillbaka hemma igen och ska träna om en liten stund. Sedan ska jag ta en dusch, dricka en kopp te och kolla på criminal minds nerbäddad i sängen, haha. Mysigt mysigt. Också hoppas jag på mycket jobb nästa vecka!

Jag hoppas att ni alla haft en fin våffeldag, så hörs vi snart. Kram på er!


 

Vänner!

Fina vänner! Hej! Jag är kvar. Jag har bara varit lite frånvarande i skrivandet den senaste tiden.
 
Sist jag skrev så levde jag ju livet i Nya Zeeland. Åkte till stränder, jobbade på café och var solbränd. Ganska mycket har väl ändrats sedan dess och den största grejen är väl att jag har kommit hem till Sverige igen. Jag har träffat alla vänner här hemma, och hela familjen såklart! Jag har även börjat jobba på mitt gamla jobb igen. Simon åkte till Italien i några veckor men sedan kom han också hit och bor nu här tillsammans med mig och min familj. Det är himla mysigt detta!

Livet känns lite lättare nu än vad det hade gjort på ett tag. Kanske var det dags att komma hem och ladda batterierna igen. Jag vet inte hur länge jag blir hemma här, eftersom suget efter att resa och upptäcka världen har ju redan kommit tillbaka, även om jag bara varit hemma i typ en månad. Men att vara hemma och ladda batterierna (och bankkontot haha) är väldigt skönt! 

Här hemma så har jag varit sjuk den senaste veckan, så då har jag inte fått så mycket gjort. Men annars är det mest jobba som gäller! Och lite målande såklart. Jag har ju som nyårslöfte att lära mig att måla och mandalas är det som jag håller på med mest just nu. Visar lite bilder på det här nere!