Update:

Update:
APT-mötet gick bra. Vi diskuterade och åt tårta. Alla drack kaffe (förutom jag). Det får bli nästa steg att lära sig.
 
Insulinsprutan gick bra att ge. Inga problem där heller. Även om jag var nervös ända ut i fingerspetsarna. Idag ska jag prova igen för att verkligen bli säker så att jag får göra det ensam nästa gång.
 
Resten av kvällen gick bra. Vi tog det lugnt på jobbet hela kvällen och alla var nöjda och glada. Väl tillbaka hemma så lagade vi mat, jag och John. Det var himla mysigt. Och till sist kollade vi på ett avsnitt av breaking bad, som är en serie som vi följer tillsammans. Den börjar närma sig sitt slut och HERREGUD vad spännande det börjar bli.

Och nu ska jag dra mig till jobbet för ännu lite kvällsjobb. Imorgon ska jag jobba på dagen och sedan händer det spännande grejer!!!!!! Tagga. Och på lördag blir det både jobb och party sedan på kvällen. Och på söndag är det jobb igen. Haha. Är ju nästan aldrig ledig. Men så kan det vara. Jag får se till att lägga mina pengar på fina upplevelser sen.

 

APT-möte.

Om ungefär en timme så väntar mitt första APT-möte. Det är lite nervöst men samtidigt spännande såklart! Efter mötet så ska jag jobba till klockan 21 ikväll. Det blir mysigt.
 
Sjukaste saken hände idag. Töntigaste saken och kanske konstigaste också. Jag kollade mig i spegeln och började fundera. Ni vet, sådär som man gör ibland. Varför är jag här? Vad har jag gjort för att ta mig hit? osv. Jag började fundera på det här med jobb och insåg hur enkelt jag har haft det. Eller ja, lätt och lätt. Jag har ju kämpat, det kan man inte säga annat om. Men jag har haft turen att ha den viljan som jag har. Just nu känns det som om jag skulle kunna göra precis vad jag vill. För jag har viljan och det finns ingen eller någonting som skulle kunna stoppa mig. Så, iallafall, när jag satt och funderade över livet och dess delar så började jag gråta. Jag började gråta för jag insåg hur stolt jag är över mig själv och att jag har tagit mig dit jag är idag. 
 
Ganska sjukt egentligen. För sådant här får man ju inte säga. Det är ju ingenting man ska prata om. Att man är nöjd över sig själv. Men herregud, idag är jag stolt över vad jag har åstadkommit. Och det är jag så himla glad för.
 
Ps. tatuerade mig i fredags. 
 

Lite allt möjligt.

Favoritmusik right now:
 
Hozier - take me to church
Ben Howard - Conrad + all is now harmed

I just got home from work. Har haft en fin dag på jobbet. Det har varit väldigt lugnt och skönt, vilket är behövligt vissa dagar. Solen har varit framme hela dagen och det har varit klarblå himmel. Just nu kollar jag ut igenom fönstret och börjar redan skymta en vacker solnedgång. Det börjar bli sådär rosa på himelen och mörkret börjar närma sig. Och ändå är klockan bara 4 på eftermiddagen. Himla konstigt det där.
 
Så. Det är mörkt när jag går och lägger mig på kvällarna. Och sedan är det mörkt när jag vaknar också. Inte för att det gör så mycket men fler sådana här dagar är verkligen välkomna framöver. Man blir väldigt mycket piggare om det kan vara ljust lite längre. Och om inte dagarna är gråa. 

Jag har börjat läsa matbloggar. Det var en sak som jag brukade tycka var konstigt. Blev nästan irriterad på alla blogginlägg som folk skrev om mat. Men nu har jag börjat uppskatta det och har hittat massvis av härliga recept. Plus att de flesta tar väldigt mysiga bilder som ger mig mycket inspiration. 

Min kamera har nog gått sönder. Eller ja, jag vet inte riktigt vad som är fel. Ibland fungerar den och ibland fungerar den inte alls. Väldigt irriterande. Jag älskar ju att fota och behöver ha en bra kamera för att få användning av min kreativitet. Ska nog gå ner till kamera-affären idag och fråga om de vet vad som är fel.

Nu ska jag vila en liten stund och vänta på favoriten som är i skolan. Krami.