Update.

Jag insåg precis vilken otroligt dålig musiksmak Sverige har. Jag råkade gå in på topplistan i hopp om att hitta någon ny mysig musik att börja lyssna på. Det resulterade endast i massa skit, tycker jag. Dock hittade jag hur mycket bra musik som helst på kategorin indie.
 
Idag åkte jag till en pärlaffär eftersom jag blev less på att det inte fanns några smycken som passade bra till mig. Vill verkligen ha något mysigt smycke på studenten så därför köpte jag pärlor och tråd och gjorde egna fotlänkar. I veckan kommer jag nog göra lite fler mysiga smycken. 
 
Imorgon ska jag sminka hela dagen på textil högskolan. Det är EXIT visning för master-eleverna och jag ska hjälpa till med hår och makeup. Jag har ingen aning om hur det ska se ut än men det kommer jag att märka imorgon. Nu ska jag packa ner mitt smink och lite kläder och sen ska jag spela lite gitarr. Det var hur länge sen som helst som jag klingade på den.
 

Vi värderar livet.

Jag har bränt mig i solen på hela framsidan av min kropp.
Knallröd. Kräfta.
Baksidan är kritvit.
Råkade nog somna i solen igår.
Kanske i några timmar.
Fy på mig.
Måste tänka på att jag är ginger.
 


Har i alla fall haft lite nattbesök.
Det kom en plutt hit igår.
Vi lagade god mat och käkade ute på altanen. 
Tog ett kvällsdopp i poolen.
Kollade på welcome to Sweden.
Somnade tätt intill varandra.
Kanske pussades lite också. 
 


Idag får jag annat besök.
Skall plugga och ta det lugnt.
Förmodligen äta lite och kanske springa.
Först ska jag handla.
Allt som är kvar. 
Snart gäller det.
En vecka kvar igår. 
6 dagar kvar idag.
6 dagar.
 


Jag sitter på mitt rum och lyssnar på kapten röd. Njuter av min lediga dag från skolan. Två dagar i sträck. Råkar visst bara gå i skolan en dag denna veckan. Och det är inte ens en riktig skoldag för då ska jag sminka till en modevisning hela dagen.
Ledig: Måndag, tisdag, torsdag, fredag. Hur värt som helst.
Väntar på att mamma ska vakna så att vi kan åka och handla. Sedan får jag besök av Mandy som ska hänga här ikväll. Så himla mysigt. Kommer sakna henne när hon inte bor 5 minuter ifrån mig. Anyway, ska städa mitt rum nu för det ser ut som ett ras här inne. Peace.
 

Textile fashion center

Sedan i fredags så har jag hängt på textile fashion center här i Borås. Har stått upp och sminkat hela dagarna. Råkade även träffa otroligt mycket mysiga människor och stod & gungade till Timo Räisinen. Det har varit tre helt underbara dagar tillsammans med mina två korvisar Amanda & Julia. Självklart även tillsammans med Anna-maria och den härliga stylisten som vi arbetade tillsammans med idag! 

Jag går nu nöjt och lägger mig efter en hektisk (men otroligt fantastisk) helg. 
 
Här är vi. Snygga som få. 
 
Och lite andra mysiga bilder. Hoppas att ni har haft det lika bra som jag!