You are crazy and I am out of my mind.

Ja. I kroppen min. Påminner mig om en fin människa. Och efter en natt på akuten så återupptog jag mitt läsande av denna fantastiska bok.
 
Sedan var jag tvungen att sjukskriva mig i några dagar. Men jag blev ganska snabbt på bättringsvägen och nu mår jag nästan helt bra igen. I några dagar har jag bara sovit. Alltså bokstavligen talat så har jag bara sovit. Men nu är jag pigg igen och min kropp orkar hålla sig vaken. Och solen lyser, föresten. 
 
Och förutom att solen lyser och att jag mår bra igen så har jag lärt mig att göra drömfångare. Och jag har lärt andra att göra drömfångare. Det är så himla mysigt att jag inte vet vart jag ska ta vägen.
 
 
 
 
Och nu är det bara imorgon kvar innan jag börjar jobba igen. Det ska bli härligt att få komma tillbaka och träffa alla fantastiska kollegor igen. Och efter att bara jobba i några dagar så åker jag vidare till det antagligen finaste ställen som jag kan ha varit på. Jag hoppas att ni har det bra och att ni njuter av er sommar. Kram.

Amazing.

Efter den helt fantastiska helgen som ni fick skåda i bilder så var det dags för lite jobb igen. 
Imorse var jag jättepigg trots att någon tydligen hade ringt mitt i natten och klockan var ställd på 05.53. Jag cyklade till jobbet och det var redan 17 grader ute. Jag njöt av den underbara värmen och tänkte tillbaka på både den fina helgen och även den härliga kvällen jag hade igår. Sedan vände det och inget mer fint väder syntes till. Det åskade, blixtrade och spöregnade hela dagen. Jag kom hem, åt mat och somnade på soffan i ett par timmar. Vädret och den hektiska dagen gjorde mig trött. Nu är det dags för en veckan jobb, men det går fort. Mys. Kram på er,