Micheal Jackson.

Ligger i min säng och lyssnar på Micheal Jackson. Han är bra. Jag önskar att jag började lyssna på hans musik innan han dog, så att jag hade tvingat mina föräldrar att gå på hans konsert med mig. Det hade varit så brutalt jävla ballt.
Smsar med min kärlek också. Och på lördag får jag träffa honom. Jag längtar redan. Vill bara lägga mig i hans säng med hans armar om mig och bara få leva där, i nuet. Jag behöver honom så jävla mycket just nu. 
 
 

Kanske borde vända om.

Jag kommer hem från England och sover på badrumsgolvet.
 
Jag somnade i min säng, trött som ett as efter en hel dag på en flygplats och ett tag på flygplanet. Jag vaknade av brutalt illamående och trodde att jag skulle spy. Var så svag. Så himla, äckligt, jävla svag. Lade mig på badrumsgolvets iskalla golv och benen darrade. Allting darrade. Jag tog mig till sängen och lyckades somna. Vaknar sedan och ligger i soffan hela dagen. Bara ligger här och tycker synd om mig själv. Det är ett under att jag ens har orkat hämta datorn, eller att jag ens orkar kolla på skärmen som lyser. För allting som har minsta lilla ljus gör mig snurrig och illamående. Och inte bara att jag mår som ett ras, utan jag missar mina underbara onsdagskvällar. Jag vill träffa alla mina godingar, åka med dem till Göteborg och dela sorgen tillsammans med dom. Helvete att jag ska missa den viktigaste av alla onsdagar. Men vi ses på onsdagen efter lovet, för då är jag nog fit for fight igen. 
 
Och nu har vi ingen mjölk kvar. Så jag kan inte dricka te. Jag ska bara ligga här resten av dagen/natten och bara dö. Dö på allting. 

I'm going home.

Nu åker jag snart tåget till flygplatsen. Ikväll, eller kanske någon gång inatt så kommer jag vara hemma och sova i min egen säng. Jag vet inte om jag uppskattar det eller inte, men på något sätt så är det kanske ganska skönt att komma hem. Detta trots det fina vädret, underbara människorna och bio-tittandet här i England. Och för att inte tala om allt te. Men kanske får jag sällskap när jag ska sova imorgon. Jag hoppas att jag får det. 
Nu bär det av. Nu början jag resan hemåt, och slutar resan här. Om den någonsin ens tar slut.