Götet igen.

Igår spenderades halva dagen i skolan & halva dagen på Hannas skola och sedan Göteborg. Vi hade det himla mysigt och åt god mat på Jensens. Efter det drog vi oss till Göteborg för att kolla på snyggaste Petra Marklund som skulle sjunga. Det var brutalt mysigt och klara var där tillsammans med oss också, mysigt värre.
Jag kom hem väldigt sent och jag hann knappt klä av mig innan jag hade somnat.

Idag hade vi en kort dag i skolan igen, som vanligt liksom. Just nu sitter jag i Göteborg och väntar på att ta tåget till Stenungsund. Sedan ska jag direkt tillbaka till Göteborg igen, haha. Ja. Det händer mycket just nu. Dock ska jag sitta här i två timmar till, så jag passar på att söka lite praktik under tiden.

Tänkte ba uppdatera lite om läget nu när jag ändå sitter här & degar.

-love.

Matlagaren.

Det här är John. 
John är en sådan människa som jag får frågor om varje dag. 
"vem är han?"
"hur känner du honom?", osv osv osv.
 
Jag vet aldrig hur eller vad jag ska svara på alla dessa frågor. Svaren blir oftast ganska flummiga och ibland kanske det inte ens har med honom att göra. John är en sådan människa man skriver låtar om. Han är en sådan människa som man gärna smsar det första man gör när man vaknar på morgonen, fast man vill inte göra det för då kanske man möjligtvis blir lite för jobbig. Han är en sådan människa som gör att man blir pepp på allting man gör, som verkligen tror på att man kan.
-Och precis likadant tänker jag om honom.-
 
Att han kan. Han kan så sjukt mycket. Och det är inte bara någonting jag säger för att vara snäll eller av någon annan konstig anledning. Det är verkligen så. Han kan så himla mycket. Jag menar, han sjunger som en gud. När han väl vill så är skitduktig i skolan. Han är sjukt biff och tränar ofta. Han kan laga mat (omg vad god mat han lagar!!!!!). Ja. Ni förstår ju själva.
-Och hur har jag klarat mig utan honom?-
 
Det vet jag ärligt talat inte. Jag har ingen endaste aning om hur jag klarade mig innan jag hade honom. Allt jag vet nu är att jag aldrig vill bli av med honom. 
 
Och frågan om vi är tillsammans och hela den biten, den tänker jag inte svara på, för ingen vet. Och ingen kommer någonsin att  veta. Jag sätter inte ord på saker, någonsin. För det är en av de värsta sakerna jag vet. Men vi chillar på livet, båda två. Och vi älskar att vara i varandras närhet.
Eller hur, matlagaren?
 
 

Aj. Mina ben.

Jag har verkligen den brutalaste träningsvärken någonsin i mina ben. Igår körde jag världens hårdaste benpass på gymmet och idag kunde jag knappt resa mig ur sängen. Idag körde jag ett lika brutalt magpass så jag gissar på att inte kunna skratta/hosta/andas eller någonting imorgon. Dock har jag en väldigt chill dag i skolan som vanligt, så det gör inget att jag har träningsvärk. Jag finner liksom ingen anledning till att gå till gymmet om man ändå bara ska gå runt och ta det lugnt. 
 
Efter skolan imorgon så tar jag den mysiga dubbelbussen till Götet för att hänga med Hanna. Jag ska få träffa hennes mysiga lärare och sådana saker. Jag lovar att det kommer bli en helt awesome dag, som alltid annars när jag är med henne. På tal om Hanna så saknar jag Kroatien så in i helvete. Helt sinnessjukt hur mycket jag saknar det.
 
Och här hittade jag en asball människa på tumblr.